07 Temmuz 2016 Perşembe 12:03
Yeşilyurt Kültür, Kiraz Ve Spor Festivaline Doğru

MALATYA (AA) - Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında sünnet edilen 155 çocuğun sünnet kıyafetlerini temin ettiklerini belirtti.

Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediyesi tarafından 16-17 Temmuzda düzenlenecek "22. Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Kültür Festivali" kapsamında Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının dar gelirli aileler yönelik yaptığı yardımlar hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Festival kapsamında dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettirdikleri kaydeden Babahanoğlu, "Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca 155 çocuğu festival kapsamında sünnet ettirildi. Onların hepsine sünnet kıyafetleri hazırlanır, yine kıyafetlerimizin masraflarını vakıf karşılıyor. Yeşilyurt Belediyesiyle ortak yapıyoruz, belediye sünnet olan çocuklara çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verecek." diye konuştu.

Terör olayları dolayısıyla festivalin şenlik kısımlarını iptal ettiklerini anlatan Babahanoğlu, "Festival kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda resmi nikahı bulunmayan dar gelirli çiftlerin resmi nikahı kıyılacak. Bu çiftlerimizin gelinlik ve damatlıklar yine vakfımız tarafından karşılanacak." ifadelerini kullandı.


Son Güncelleme: 22.08.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.