28 Haziran 2016 Salı 21:58
Yüksekova'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit aileleri ve gaziler, kaymakamlık tarafından verilen iftar programında bir araya geldi.

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen ve İlçe Müftüsü Mehmet Korkut'un Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayan programda, Kaymakam İbrahim Çenet, şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Terör örgütünün yetim bıraktığı çocuklarla da yakından ilgilenen Çenet, yaptığı konuşmada, her fırsatta şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi.

Ramazanda iftarı şehit aileleri ve gazilerimizle açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çenet, "Bizi bu iftarda yalnız bırakmayan başta mülki erkanımıza ve şehit yakınları ile gazilerimize teşekkür ediyoruz. Bu iftarımızı çok önemsiyoruz. Çünkü burada çok değerli ailelerimiz var." dedi.

İftar programına, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk, kurum amirleri, ilçede terör örgütü PKK ile yürütülen mücadelede şehit düşen korucuların aileleri ve gaziler katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.