20 Nisan 2016 Çarşamba 11:53
Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Eğlence Etkinlikleri İptal

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü, önceki gün çıkan çatışmada bir polis memurunun şehit olması nedeniyle üniversitede düzenlenecek eğlence etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu.

YYÜ'den yapılan açıklamada, kentte önceki gün gerçekleştirilen terör operasyonunda yaralanan polis memuru Abdullah Delibaş'ın şehit olması nedeni ile 3 gün boyunca üniversitede yapılacak eğlence içerikli etkinliklerin, rektörlüğün aldığı karar doğrultusunda iptal edildiği bildirildi.

Üniversite bünyesindeki fakülte ve meslek yüksek okullarının eğlence ve seminerlerinin de iptal edildiği belirtilen açıklamada, Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek 5. Geleneksel Aşıklar Şenliği'nin 4 Mayıs tarihine ertelendiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.