12 Mayıs 2016 Perşembe 11:58
Yyü Edebiyat Fakültesinin Mezuniyet Töreni Yapıldı

VAN (AA) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesinin 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

YYÜ Atletizm Sahası'nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan YYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Van'daki terör saldırısını lanetleyerek, şöyle konuştu:

"Şehit olan iki polisimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine de başsağlığı diliyorum. Hocalarınız ve bizler sizler için bu kısa dönemde elimizden gelen şeyleri yapmaya çalıştık. Bundan sonra omuzlarınızda daha büyük bir yük taşıyacaksınız. Kendinizi daha donanımlı hale getirin, hedeflerinize ulaşmak için usanmadan çalışın. Bundan sonraki yaşantınızda başarılı olacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun."

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Taştan da fakülte hakkında bilgiler vererek, 4 yılın ardından mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarı ve mutluluk diledi.

Konuşmalardan sonra fakülte birincisinin yaş kütüğüne plaka çakmasıyla devam eden törende, dereceyle mezun olan öğrencilere de protokol tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Van'daki terör saldırısı nedeniyle eğlence kısmı iptal edilen törene, dekanlar, yüksekokul müdürleri ve akademisyenler katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.