13 Mayıs 2016 Cuma 19:08
Yyü Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

YYÜ BESYO Spor Salonu'nda yapılan mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken öğrenciler adına Eğitim Fakültesi birincisi Yasemin Koç bir konuşma yaptı.

Mezuniyet töreninde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal mezunların artık birer öğretmen olduğunu söyledi. Battal şu ifadelere yer verdi:

"Sizleri geleceğe hazırlamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Dört yıl boyunca sabrettiniz ve sabrın sonunda hedefinize ulaşarak mezuniyet sürecine geldiniz. Artık üniversitemizin bir bireyi olarak Türkiye'nin her yerinde üniversitemizi temsil edeceksiniz."

Velilere de seslenen Rektör Battal, "Siz de bugün en az çocuklarınız kadar heyecanlısınız. Verdiğiniz emeklerin karşılığı olarak çocuklarınız birer öğretmen olarak mezun oldu. Bundan dolayı sizleri de kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Eğitim Fakültesi mezuniyet töreninde konuşan Dekan Prof. Dr. İsmail Çelik, fakülte hakkında bilgiler vererek öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Fakülte birincisinin yaş kütüğüne plaka çakmasıyla devam eden törende dereceyle mezun olan öğrencilere protokol tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Tören öğrencilerin keplerini havaya atılmasıyla sona erdi.

Törene, YYÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Genel Sekreter Doç. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, yüksekokul müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.