07 Nisan 2016 Perşembe 14:23
Ak Parti Bursa İl Başkanı Torun, Hakkari'de

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Hakkari İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat tarafında karşılanan Torun ve beraberindekiler, parti binasına geçerek partililerle bir araya geldi.

İl Başkanı Nurettin Fırat, yaptığı konuşmada, kenti ziyaret eden Bursa İl Başkanı Torun ve beraberindekilere teşekkür etti.

Fırat, "Rabbim, bu birlik ve beraberliğimizi korusun. AK Parti, bu halkın, bu ülkenin yeniden direniş umudu ve güçlenen mücadelesidir. Ecdadımızın duaları ile inşallah birlik ve beraberliğimiz devam edecektir." dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti Bursa İl Başkanı Torun ise, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Anadolu coğrafyasının mazlumlara ve mağdurlara kucak açmış bir toprak olduğunu belirten Torun, bu topraklarda kardeşçe yaşadıklarını ve yaşamaya devam edeceklerini ifade etti.

Torun, şunları kaydetti:

"Binlerce yıldır bu topraklar birilerinin gözünden her zaman elde edilmek istenilen bir toprak olmuştur. Bizleri bölmek ve parçalamak isteyenler her dönemde oldu. Ama milletimizin basireti, feraseti, birliği ve beraberliğimiz bugün olduğu gibi geçmiş tarihimizde de bölünme ve parçalanmaya izin vermeyeceğiz. Çünkü bizim ortak tarih ve kültürümüz var. 780 bin kilometre karede kardeşliğimiz var ve en önemlisi bizim İslam kardeşliğimiz var. Biz şunu diyoruz, Bursa ne ise Hakkari odur. Hakkari ne ise Bursa ili odur. Biz, bu coğrafyanın her toprağında kardeşçe yaşadık ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu konuda kimsenin gücü yetmedi ve bundan sonra da yetmeyecektir. Bu coğrafyada hiçbir zaman din, dil, ırk ayırımı yapılmamıştır."

Son Güncelleme: 08.04.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.