11 Nisan 2015 Cumartesi 15:19
Canbolat, Aile Destek Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti

HAKKARİ (AA) - Vali Yakup Canbolat'ın eşi Ayşegül Canbolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Canbolat, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Vedat Ali Ertuş ve Aile Destek Eğitim Merkezi görevlileri tarafından karşılandı.

Dezavantajlı yoksul kadınların toplumsal entegrasyonunun artırılması amacıyla ADEM Projesi kapsamında açılan dikiş, nakış, trikotaj ve el sanatları kursunu ziyaret eden Canbolat, kurslara katılan kadınlarla bir araya geldi.

Kurslarda yapılan el sanatları ürünlerini inceleyen Canbolat,  daha sonra kadın kursiyerlerle sohbet etti. Meslek öğrendikleri merkezden memnun olduklarını ifade eden kursiyerler de, kendilerine bu imkanı sunan Vali Yakup Canbolat'a teşekkür etti.

Ziyarette, Canbolat'a, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı'nın eşi Ayşenur Taşçı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın eşi Hülya Kurtaran da eşlik etti.

Son Güncelleme: 11.04.2015 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.