28 Mart 2015 Cumartesi 20:21
Çukurca'daki öğrencilere giyim yardımı

HAKKARİ (AA) - Çukurca Kaymakamı Ünal Koç, ilçede belirlenen yoksul ailelerin çocuklarına giyim yardımı dağıttı.

Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen çalışma kapsamında, merkez ve köylerde ihtiyaç sahibi 2 bin 31 öğrenci tespit edildi.

Bunun üzerine girişimlerde bulunan Kaymakam Koç, LC Waikiki ve Tema Mağaza yetkilileriyle görüşerek, öğrencilere giyim yardımı yapılmasını talep etti.

Görüşmelerden olumlu sonuç alınmasıyla ilçeye gönderilen giyim malzemeleri, 2 bin 31 öğrenciye dağıtıldı.

Üzümlü köyündeki Avni Kula İlkokulu'nda eğitimini sürdüren öğrencilere giysileri dağıtan Koç, giysilerin bir bölümünü 120 öğrenciye dağıttıklarını belirterek, giyim yardımında bulunan mağaza yetkililerine teşekkür etti.

Giysi dağıtımına Milli Eğitim Müdürü Ali Alçiçek, Emniyet Müdürü Vahap Karaca, Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kadir Kalaycı katıldı.

 

 

cukurcadaki-ogrencilere-giyim-yardimi.jpgcukurcadaki-ogrencilere-giyim-yardimi-001.jpgcukurcadaki-ogrencilere-giyim-yardimi-002.jpgcukurcadaki-ogrencilere-giyim-yardimi-003.jpg

Son Güncelleme: 28.03.2015 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.