16 Mayıs 2016 Pazartesi 16:28
Engelliler Haftası

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslara katılan bedensel engelli ve kadın kursiyerlerin, 6 ay boyunca yaptığı ürünler sergilendi.

Kaymakam Murat Öztürk, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Halk Eğitim Merkezi'ndeki serginin açılışında engelli kursiyerleri tebrik ederek, serginin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Yılmaz ise sergiye katılanlara teşekkür ederek, serginin amacına ulaştığını ve sergiden elde edilen gelirin engelli vatandaşların yararına kullanılacağını söyledi.

Vatandaşların sergiye yoğun ilgi gösterdiğini belirten El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Çağlar da vatandaşların engellilerin yararına ciddi destek verdiğini ve sergiden iyi bir gelir elde edildiğini belirtti.

Açılışın ardından kurs öğretmenleri, ürünler hakkında davetlilere bilgi verildi.

Engelliler Haftası

Engelliler Haftası

Engelliler Haftası

Engelliler Haftası

Son Güncelleme: 17.05.2016 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.