23 Nisan 2016 Cumartesi 18:43
Hakarili Çocuklar Bisiklete Kavuştu

Hakkari'de, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik" projesi kapsamında 733 bisiklet dağıtıldı.

Atatürk Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen törene katılan Hakkari Valisi Yakup Canbolat, öğrencilere bisikletlerini teslim ederek dikkatli kullanmalarını istedi.

Canpolat, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi" kapsamında bugün itibariyle Hakkari’de de 733 bisiklet dağıtacaklarını belirtti.

Türkiye genelinde 2016 yılı içerisinde 275 bin bisiklet dağıtılacağını kaydeden Canbolat, "Maksat gençlerimizin sağlıklı, sıhhatli, enerjik olmalarını sağlamak, onların fiziksel aktiviteye katılmalarını sağlamak ve teşvik etmektir. Bugünde burada 25 çocuğumuza bisikletini sembolik olarak teslim edeceğiz. Geriye kalan bisikletler ise Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenecek törenle öğrencilere dağıtılacak. Biz ilimizdeki gençlerimize ve çocuklarımıza bu projenin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Çocuklarımıza bisikletleri hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bisikletlerini alan çocuklar toplu olarak tur attı, yeni öğrenen öğrencilere velileri yardımcı oldu.

Hakarili Çocuklar Bisiklete Kavuştu

Hakarili Çocuklar Bisiklete Kavuştu

Hakarili Çocuklar Bisiklete Kavuştu

Hakarili Çocuklar Bisiklete Kavuştu

Son Güncelleme: 24.04.2016 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.