24 Kasım 2015 Salı 15:56
Hakkari Şemdinli'de 320 öğrenciye giyim yardımı yapıldı

 

Birlik başkanlığı, Şemdinli ilçesinde bağlı Konur köyü ile köye bağlı Dereyanı, Aktütün ile Korgan köyü Güzelkonak mezrası ilköğretim okullarındaki 320 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Birlik yetkililerince daha önce paketlenen kıyafetler, okul idaresince belirlenen maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtıldı.

Yardım dağıtımı ise Hakkari İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Reşit Akman, Şemdinli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ekrem Taş, okul müdürleri ve sınıf öğretmenlerce yapıldı.

Akman, aldıkları giysileri maddi durumu iyi olmayan ve okul idaresi tarafından belirlenen öğrencilere dağıttıklarını ifade etti.

Akman, "Birliğimiz bu yardımları önümüzdeki yıllarda da sürdürecek. Başka köy ve okullardaki öğrencilerimize de bu ve buna benzer yardımları yapacağız" dedi.

Son Güncelleme: 24.11.2015 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.