14 Nisan 2015 Salı 15:28
Hakkari Üniversitesinde sertifika töreni

HAKKARİ - Hakkari Üniversitesi tarafından verilen Kürtçe, Arapça ve İngilizce kurslarına katılan kursiyerlere sertifika verildi.

Üniversitenin Sürekli Eğitim Merkezinde verilen dil kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Üniversite lokalinde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Hayrettin Yılmaz ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Ceylan, Sürekli Eğitim Merkezinin, üniversitenin akademik birimlerinde üretilen ve geliştirilen bilgi veya deneyimleri toplumun bütün kesimlerine ulaştırabilmek amacıyla kurulduğunu ifade etti.

Ceylan, "Bu sertifikalar, bilginin evrenselliği ilkesiyle hareket eden merkezimizin amaçlarından birine ulaştığının göstergesidir. Merkezimiz, düzenlediği etkinliklerle, bilim dünyasının güncel bilgisini, üniversitenin hizmet kalitesiyle öğrenciden akademisyene, ev hanımından iş adamına kadar toplumun tüm kesimlerine sunmaya çalışmaktadır. Her kesimden kurslarımıza katılanlar, kurslarımızdaki çeşitliliği açık bir şekilde göstermektedir. Tabi ki talepler doğrultusunda kurslarımız devam edecek. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerleri canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardında Ceylan ve beraberindekiler kursiyerlere sertifikalarına verdi.

Son Güncelleme: 14.04.2015 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.