18 Temmuz 2016 Pazartesi 13:18
Hakkari Valisinden Vatandaşa Teşekkür

 Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından cadde ve sokaklara çıkarak tepkilerini dile getiren ve duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Toprak, yayımladığı mesajda, yurt genelinde bu uğurda hayatlarını feda eden demokrasi şehitlerini minnet ve rahmetle andığını dile getirdi.

Milletin göz bebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisinde illegal şekilde paralel bir yapı oluşturulduğunu bildiren Toprak, bu yapının, milletin ve devletin vatan savunması için kendilerine vermiş olduğu her türlü savaş silahları kullanarak darbe girişiminde bulunduğunu anımsattı.

Toprak mesajında, "Bu hain kalkışmanın önünde canları pahasına devasa bir set oluşturmak adına Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan, demokrasiye bağlılıklarını ifade eden, evlerine gitmeyerek nöbet tutan, gayrimeşru kalkışmayı reddeden, devlete karşı besledikleri sevgi ve saygı duygularını valilik makamı nezdinde dile getiren, her birine ayrı ayrı büyük muhabbet beslediğim Hakkari halkımıza göstermiş oldukları bu cesur, anlamlı ve vefakar davranışlarından dolayı şükran, saygı ve sevgilerimi sunuyorum." ifadesine yer verdi.

Son Güncelleme: 06.08.2016 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.