20 Ağustos 2015 Perşembe 12:30
Hakkari Yüksekova'da dostluk maçı oynandı

HAKKARİ   -Yüksekova Belediye Spor, İran liginde oynayan Kerman Vilayeti takımı Arge Bam'ı ağırladı.

Düzenlenen dostluk maçında karşılaşmayı Arge Bam takımı 5-2 kazanırken, maç sonunda İran takımı oyuncu ve yöneticilerine plaket ile çeşitli hediyeler verildi.

Yüksekova Belediye Spor'un ikinci maçını İran’ın Kerman Vilayeti’nde oynayacağını anlatan Yüksekova Belediye Spor Altyapı Koordinatörü Mithat Özcaner, 2015-2016 genç geliştirme ligine hazırlanırken bir çok takım ile ilişkileri güçlendirerek özel maç yapma fırsatı elde ettiklerini söyledi.

Bu takımlardan biri olan Arge Bam'ı yaklaşık bir haftadır Yüksekova’da misafir ettiklerine değinen Özcaner, "İmkanlarımız dahilinde misafir takıma ilçemizin güzelliklerini göstererek, ilçemiz hakkında bilgilendirdik. Yüksekova’da karşılıklı yapacağımız çalışmalardan sonra biz de 4 ay sonra Arge Bam takımının misafirleri olarak İran’ın Kerman Vilayetine gideceğiz. Kardeş takım ile diyaloğumuz devam edecektir. Belediyespor olarak bundan sonra da genç takımımızı daha ileriye taşımak için imkanlarımızı zorlayarak yapabileceklerimizin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.