22 Mart 2016 Salı 15:53
Hakkari Yüksekova'da Terör Saldırısı: 3 Şehit, 9 Yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 polis ve bir asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Eski Kışla, Orman, Mezarlık, Yeşildere, Yeni, Cumhuriyet, Dize, Güngör ve Esentepe mahallelerinde teröristlerce kazılan çukurların kapatılması ve oluşturulan barikatların kaldırılması amacıyla 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan ve "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle" adı verilen operasyon devam ediyor.

İlçe merkezindeki operasyonlarda güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma yaşandı. Çatışmada iki özel harekat polisi ve bir asker şehit oldu, biri polis, 8'i asker 9 güvenlik görevlisi yaralandı.

Yaralılar, Hakkari ve Van'daki hastanelere kaldırıldı.

İlçede operasyonlar sürüyor.

Son Güncelleme: 22.03.2016 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.