26 Eylül 2015 Cumartesi 12:02
Hakkari'de bayramlaşma töreni

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, bayramlaşma töreninde kurum amirleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına Vali Canbolat, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Osman Ulusoy, Vali Yardımcıları Hasan Ongu, Mehmet Emin Taşçı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kurum amirleri ve vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Canbolat, yanına gelen çocuklara ise çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Canbolat, şöyle konuştu:

''Vatandaşlarla bir araya geldik. Yine huzurlu, mutlu bir bayram geçiriyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğinin, insanlar arasında dayanışmanın artığı, büyüklerin ellerinin öpüldüğü küçüklerin sevindirildiği, yetimlerin, öksüzlerin korunduğu günlerdir. Bu anlayış üzere dargınların barışmasını temenni ediyoruz. Küskünlüklerin bitmesini temenni ediyoruz. Toplumda birlik ve beraberlik duygusunun artmasını temenni ediyoruz. İnşallah bugün olduğu gibi bundan sonra ki günlerde de Hakkari ilimiz huzurlu, mutlu bir yaşantıyı beraberinde yaşar. Bundan sonra ki bayramları da huzur ve afiyetle karşılar. Ben bütün Hakkarili vatandaşlarımıza hayırlı bir bayram diliyorum. Aileleri ve çocukları ile mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum."

Ardından Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Canbolat, servislerde tedavi gören hastaların bayramını kutladı.

Canbolat daha sonra Polis Evi ve İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen programlara katılarak güvenlik güçleri ile ailelerinin bayramını kutladı.

Hakkari'de bayramlaşma töreni

Hakkari'de bayramlaşma töreni

Hakkari'de bayramlaşma töreni

Hakkari'de bayramlaşma töreni

Hakkari'de bayramlaşma töreni

Son Güncelleme: 26.09.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.