21 Temmuz 2016 Perşembe 16:28
Hakkari'de Cafeye Baskın

Hakkari'de bir internet cafeye baskın düzenleyen polis iki kişiyi gözaltına aldı. Baskın sırasında haber takibi yapan Dicle Haber Ajansı (DİHA) Hakkari Muhabiri Hamza Gündüz de gözaltına alındı. Gündüz ve beraberindeki iki kişi emniyette götürüldü.

Öğle saatlerinde Hakkari kent merkezinin Bulvar Caddesi üzerinde bulunan bir internet cafeye baskın düzenleyen özel harekat polisi cafede bulunan iki kişiyi gözaltına aldı

Baskın sırasında bölgeye çok sayıda özel hareket polisi ve zırhlı araç sevk edilirken, araçlardan inen kar maskeli özel hareket polisleri bölgede toplanan vatandaşlara dağılmaları uyarısı yaptı.

İki gencin kimliklerinin üstünde olmadığı için gözaltına alındığı öğrenilirken, o esnada haber takibi yapan Dicle Haber Ajansı (DİHA) Hakkari Muhabiri Hamza Gündüz de gözaltına alındı.

Gözaltı gerekçeleri ve isimleri henüz öğrenilemeyen iki işi ile (DİHA) Muhabiri Hamza Gündüz İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Hakkari'de Cafeye Baskın

Hakkari'de Cafeye Baskın

Hakkari'de Cafeye Baskın

Son Güncelleme: 21.07.2016 16:30
Anahtar Kelimeler:
HakkariOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.