10 Mart 2016 Perşembe 17:18
Hakkari'de Dereye Düşen Çocuk Bulunamadı

Hakkari'de düştüğü derede akıntıya kapılan çocuğun bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Merkeze bağlı Kırıkdağ köyünde dün arkadaşlarıyla oyun oynarken dereye yuvarlanan topunu almaya çalışırken dengesini kaybederek düşen 11 yaşındaki Hamza Adıyaman'ı bulmak için ekiplerin başlattığı çalışmalara vatandaşlar da destek veriyor.

Vali Yakup Canbolat, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Demiray Demirci, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ile köyü ziyaret ederek, Zap Deresi'nde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şehit Yarbay Mesut Koru İlkokulu önünde köy sakinleriyle görüşen Vali Canbolat, Adıyaman'ın ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Arama çalışmalarına destek veren vatandaşlara teşekkür eden ve çalışmaların çocuğa ulaşıncaya kadar devam edeceğini dile getiren Canbolat, "Çalışmalara destek için Jandarma Genel Komutanlığı ve Van Emniyet Müdürlüğünden ekip istedik. Onlar da bölgeye ulaştıkları zaman çalışmalara katılacak" dedi.

Hakkari'de Dereye Düşen Çocuğun Kaybolması

Hakkari'de Dereye Düşen Çocuğun Kaybolması

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.