10 Temmuz 2015 Cuma 17:08
Hakkari'de fırınlar denetlendi

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi zabıta ekipleri kent merkezindeki fırınları denetledi.

Ramazan ayında tüketimi artan ekmeğin insan sağlığına karşı oluşturabileceği tehditlere karşı harekete geçen Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, oluşturduğu yedi kişilik zabıta ekibiyle kent merkezinde faaliyet gösteren fırınları denetledi.

Ekipler, fırın imalathaneleri, araç gereç, depo, lavabo ve satış yerlerinde incelemelerde bulunup, çalışan personelleri hijyen kontrolünden geçirdi.

Ekipler, ramazan ayına özel üretilen pide ekmek, çörek ve standart ekmeklerde gramaj kontrolleri yaptı.

Sıkı denetimlerde hijyen konusunda ciddi eksikliklerin olduğu tespit edilen fırınlara uyarı amaçlı 500 lira para cezaları kesilip, ikinci bir denetimde aynı durumlar ile karşılaşılması durumunda para cezalarının ikiye katlanacağı ve tekrarların devam etmesiyle fırınların mühürlenmesine kadar ciddi cezaların kesilebileceği uyarısı yapıldı.

Hakkari'de fırınlar denetlendi

Hakkari'de fırınlar denetlendi

Hakkari'de fırınlar denetlendi

Hakkari'de fırınlar denetlendi

Son Güncelleme: 10.07.2015 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.