12 Ağustos 2015 Çarşamba 23:18
Hakkari'de gerginlik

HAKKARİ  - Hakkari'de güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada öldürülen "Andok" kod adlı Barış Tekçe'nin cenazesinde gerginlik çıktı.

Hakkari-Çukurca karayolu Şine köprüsü mevkisinde karayoluna iş makinesiyle hendek kazan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada öldürülen "Andok" kod adlı Barış Tekçe'nin cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Otopsinin ardından cenaze, Sümbül Mahallesi'ndeki mezarlığa götürülmek üzere morgdan alındı.

Cenazenin Emniyet Müdürlüğü önünden geçişi sırasında bir grubun, Emniyet Müdürlüğü binası ve polisleri taşlaması üzerine polis havaya uyarı ateşi açtı.

Polis ekiplerinin uyarısına rağmen dağılmayan gruba, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi. Taşkınlık yapan grup, ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Olayın ardından Tekçe'nin cenazesi defnedilmek üzere mezarlığa götürüldü.

Son Güncelleme: 12.08.2015 23:18
Anahtar Kelimeler:
Hakkaride Gerginlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.