31 Mart 2016 Perşembe 15:23
Hakkari'de, Göç Eden Aileler Ziyaret Edildi

Hakkari Belediye Başkan Vekili Fatma Yıldız ve HDP'li yöneticiler, terör olayları nedeniyle Yüksekova ilçesinden göç etmek zorunda kalan aileleri ziyaret etti.

Ailelerin yaşadığı evleri inceleyerek sorunlarını dinleyen Yıldız, ailelere gıda, giyim ve maddi yardımda bulunacaklarını belirtti.

Yüksekovalı ailelere yardımcı olmak amacıyla dayanışma seferberliği başlattıklarını ifade eden Yıldız, ilçeden binlerce ailenin göç etmek zorunda kaldığını anlattı.

Yıldız, şöyle konuştu:

"Ailelerin çoğunun da ekonomik durumu kötü. Bu olumsuz tablo ancak dayanışma, birlik ve beraberlikle aşılabilir. Bizler de bu konuda üzerimize düşün sorumlulukla ilimize gelen Yüksekovalı kardeşlerimizi yalnız bırakmayıp dayanışma içinde olacağız. Ailelerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için yardımlar yapacağız. Diyarbakır Yenişehir Belediyemiz bir kamyon gıda yardımı gönderdi. Yardımlar bugünden başlamak üzere belediye meclis üyelerimiz tarafından Yüksekovalı ailelerimizin tek tek adreslerine teslim edilecek."

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:49
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretHakkariHDP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.