14 Ağustos 2015 Cuma 11:01
Hakkari'de imama düzenlenen silahlı saldırı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan imam Bedrettin Fırat, Van'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Aracıyla camiye gittiği sırada kimliği belirsiz kişilerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan Karşıyaka Camisi imamı Fırat, Şemdinli Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Van'daki özel bir hastaneye nakledildi.

Şemdinli 34. Tugay Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopterle Van Yüzüncüyıl Üniversitesi kampüsü futbol sahasına indirilen Fırat, buradan ambulansla özel bir hastaneye getirilerek ameliyata alındı.

Fırat'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 14.08.2015 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.