10 Mart 2016 Perşembe 13:43
Hakkari'de Kızını Ve Baldızlarını Öldüren Kişi Tutuklandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cinnet getirerek kızını ve iki baldızını öldüren Hasan K, tutuklandı.

İlçeye bağlı İnanlı köyünde iki gün önce kayınpederinin evini basarak 5 yaşındaki kızını ve iki baldızını öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Hasan K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Hasan K, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Hakkari Kapalı Cezaevine gönderildi.

- Olay

Boşandığı eşi ve 2 çocuğunun bulunduğu kayınpederi Osman Durman'ın evini iki gün önce gelen Hasan K, burada cinnet getirerek tabancayla kızları Arjin (5) ve Avjin (2) ile baldızları Şükran (20), Hediye (18) ve Hatice Durmaz'ı (12) yaralamıştı. Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan kızı Arjin ile baldızları Şükran ve Hediye hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.