17 Mart 2016 Perşembe 13:48
Hakkari;'de Öğrencilerden Hakkari'deki Güvenlik Güçlerine Destek

Düzce'nin Çilimli ilçesindeki öğrencilerin desteğiyle toplanan fındıklar, Hakkari'de terörle mücadelede görev yapan güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı Düzce Şubesi, Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çilimli Muhtarlar Derneğince doğuda terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla başlatılan "Bir Sıcak Dua ile Bir Avuç Fındık" kampanyası kapsamında, öğrencilerin topladığı fındıklar, yazdıkları notlarla Hakkari'ye gönderildi.

Bunlar, kentte terörle mücadelede görevli polis ve askerlere dağıtıldı.

Öğrencilerin fındık kolilerine koydukları notlarda, "Allah yardımcınız olsun, size güç kuvvet versin", "Kalbimiz sizinle", "Sizler bizim gururumuzsunuz", "Allah sizi ailenize, bize bağışlasın, dualarımız sizinle. Bunları da afiyetle yiyin, sizleri çok seviyoruz", "Dağların aslanları, geceniz gündüzünüz gibi olsun, dualarım sizinle askerim", "Allah'ım sizi bütün kötülüklerden korusun. Sizin sayenizde biz buralarda rahatız" şeklinde ifadeler yer aldı.

Öğrencilerin notları, güvenlik güçlerine duygulu anlar yaşattı.

Bazı asker ve polisler, paketlerden çıkan telefon numaralarını arayarak, bu anlamlı davranışın kendilerine büyük moral verdiğini ve duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.