08 Nisan 2016 Cuma 15:03
Hakkari'de Polis Vatandaşlara Kavurma Ve Pilav Dağıttı

Hakkari'de, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran ikram edildi.

Hakkari'de Hacı Sait Camisi'nde cuma namazından sonra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan kavurma ve pilav ile ayranları vatandaşlara dağıttı.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin'in de katıldığı etkinlikte yaklaşık bin 500 kişiye ikramda bulunuldu.

Vali Canbolat yaptığı konuşmada, "Halkımızla Polis Haftası'nı birlikte kutlayalım istedik. Onlar da sağ olsunlar ikramımıza katıldılar. 171. yılını kutlayan emniyet teşkilatımıza büyük başarılar diliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyoruz. Bu etkinliği düzenleyen İl Emniyet müdürlüğümüze ve değerli personele teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2016 19:23
Anahtar Kelimeler:
HakkariPolisIkram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.