24 Temmuz 2016 Pazar 13:08
Hakkari'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Hakkari'deki Demokrasi Meydanı'nda 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu.

Etkinlik, Valilik binası bahçesinde saat 20.00'de başladı. Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, "Bunu unutmasınlar. Bu ülkede bir daha darbe olamaz. Ordu içinde karanlık emellere hizmet etmek için beyinleri yıkanmış, satılmış kişilerin oluşturduğu çete deşifre olmuştur. Yine Türk silahlı kuvvetlerimizin içindeki kahraman askerlerimiz ve kahraman komutanlarımızla bu şerefsiz darbeye geçit vermedik. Türkiye safında hangi inançtan, fikirden, siyasi görüşten olursa olsun şu anda Türkiye tek vücuttur. Halkın iradesinin en yüksek oyuna sahip olan Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı yapılan bu darbeyi halkımız reddetmiştir" diye konuştu.

Hakkari AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat ise, "Vatan olabilmenin bedeli şehitliktir. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Onlar en yüce mertebeye ulaştılar. Vatan hainleri (Darbeciler) onları şehit ettiler. Bugün bu ülke terörün elinde değilse emellerine ulaşamadılarsa, bunu şehitlerimize borçluyuz" dedi.

Hakkari'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Hakkari'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Hakkari'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Hakkari'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Son Güncelleme: 24.07.2016 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.