17 Nisan 2015 Cuma 10:25
Hakkari'de yediemine verilen araçlar gasbedildi

HAKKARİ  - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde jandarma tarafından el konularak yediemine teslim edilen iki minibüs, kimliği belirlenemeyen kişilerce gasbedildi.

Alınan bilgiye göre, Yüksekova-Şemdinli karayolu 20. kilometresindeki Uzunsırt Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, önceki akşam yaptığı yol kontrolleri sırasında, Şemdinli'den Yüksekova'ya giden 65 AU 890 ile 03 KR 405 plakalı iki minibüsü durdurdu.

Aramada, her iki araçta 62 bin paket kaçak sigara sigara ele geçirildi. Araçlar ile ele geçirilen sigaralar, işlemlerin ardından Yüksekova'da yediemin olarak belirlenen bir otoparkın işletmecilerine teslim edildi.

Otopark işletmecileri tarafından Uzunsırt Karakol Komutanlığından alınan araçlar ilçe merkezine seyir halindeyken Yüksekova-Şemdinli karayolundaki Cezaevi Kavşağı'nda kimliği belirlenemeyen kişilerce durduruldu. 

Sürücüleri darp ederek araçlara el koyan zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 17.04.2015 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.