14 Mart 2016 Pazartesi 11:23
Hakkari'deki Güvenlik Güçlerine Moral Mektupları Gönderildi

Karaman ve Malatya'dan, Hakkari'de görev yapan güvenlik güçlerine güzel dileklerin kaleme alındığı mektuplar gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mektupların güvenlik güçleri için gurur verici olduğu bildirildi.

Mektuplara yazılan her satırın güvenlik güçlerine moral ve güç verdiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İl Emniyet Müdürlüğümüze Karaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin göndermiş olduğu mektuplar, bizleri gururlandırmış ve sevindirmiştir. Son günlerde ülkemizde ve bölgemizde yaşanan terör olaylarından dolayı öğrencilerimizin duygularını ve güzel dileklerini kaleme almış olduğu mektupları okurken büyük bir onur ve heyecan duyduk. Yazmış oldukları her satır bizlere moral ve güç vermiştir. İl Emniyet Müdürlüğümüze Malatya İnsani Yardım ve Terörü Telin Platformu'nun göndermiş olduğu mektuplar da bizlere ulaşmıştır.

Sizlerin nezdinde bizlere mektuplarıyla destek veren tüm öğrenci kardeşlerimize Hakkari Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür eder, en içten saygılarımızı sunarız."

Son Güncelleme: 14.03.2016 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.