18 Mayıs 2016 Çarşamba 22:58
Hakkari'deki Terör Saldırısı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, şehit düşen sözleşmeli er Bestami Güler'in, Hatay'ın Antakya ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.

Şehit Güler'in (24), Kisecik Mahallesi'ndeki baba ocağına gelen askeri yetkililer, şehadet haberini baba Osman Güler'e iletti.

Acı haberi alan şehidin babası ve diğer yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehidin babaevinin bulunduğu sokağa Türk Bayrağı asıldı, taziye çadırı kuruldu. Haberi alan şehidin yakınları ve komşuları babaevine gelerek, taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin amcasının oğlu Mehmet Güler, AA muhabirine yaptığı konuşmada, aldıkları acı haberle yıkıldıklarını belirtti.

Şehit Güler'in en son 7 ay önce ailesinin ziyaretine geldiğini ifade eden Mehmet Güler, "Şehidimizin ilk görev yeriydi. 7 ay önce izne gelmişti. Bir ay sonra da bir daha gelecekti. Ama kısmet olmadı. Vatan sağ olsun. Allah kalanlara sabır versin." diye konuştu.

Bekar ve 3 kardeş oldukları belirtilen şehit Güler'in annesi Azize Güler'in de 4 yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.