25 Nisan 2015 Cumartesi 17:12
Hakkarili gençler 'Akil Gençler Platformu'nda birleşiyor

Akil Gençler Platformu Hakkari Heyet Başkanlığına atanan Cezmi Çiftçi, çözüm sürecinin ilerlemesi için her türlü çabayı göstereceklerini söyledi.

AA muhabirine bir açıklama yapan Çiftçi, gençlik platformu olarak çözüm sürecinin ilerlemesi için her türlü çabayı göstereceklerini söyledi. 

Hakkari'den Edirne'ye, Ardahan'dan İzmir'e, barış savunucularını aradıklarını belirten Çiftçi, 80 milyon olarak kardeşliği tek sesle haykırmak istediklerini ifade etti.

Çiftçi, şöyle konuştu:

"Akil Gençler Platformu olarak çözüm sürecinin ilerlemesi, barış ve demokrasinin tam vücut bulması için her türlü çabayı gösterdiğimizi ve göstereceğimizi belirtiyoruz. Bizim için bu süreç, seçimlere kurban edilmeyecek kadar kıymetlidir. Ülkemizin seçim atmosferine girdiği bu günlerde seçim sürecinin daha fazla gerginleştirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu gerginliğin oluşturacağı ağır tahribatlardan kaygılanıyoruz. Her bireyin özgür iradesiyle oyunu kullanacak bir seçim ortamı oluşturulması gerektiğini düşünüyoruz. Ülkemizin hiçbir köşesinde ne HDP saldırıya uğrasın, ne AK Parti, ne de diğer partiler. Haziran seçim sonuçları ne olursa olsun barış ve demokrasinin kazanmasını temenni ediyoruz. Her siyasi harekete eşit mesafede olduğumuzu, ortaya çıkan olumsuzluklara karşı sessiz kalmayacağımızı ifade ediyoruz. Çok iyi bilinmesi gerekiyor ki şiddetin hiç kimseye bir faydası yoktur."

Türkiye'de spordan siyasete kadar tüm alanlarda yaşanan gerginliklere de değinen Çiftçi, sorunların çözümsüz kaldığı noktalarda görev ve sorumluluk almaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 25.04.2015 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.