01 Eylül 2015 Salı 11:04
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, Yüksekova'da

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Yüksekdağ, beraberinde DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, HDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, Eş Genel Başkan Yardımcıları Saruhan Oluç, Yurdusev Özsökmenler, İstanbul Milletvekilleri Garo Paylan, Ali Kenanoğlu, Van milletvekili Lezgin Botan ve Parti Meclisi Üyesi Cüneyt Caniş ile Hakkari'deki temaslarının ardından Yüksekova ilçesine geldi.

Partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Yüksekdağ, burada yaptığı açıklamada, bölgenin çatışmalı bir ortama doğru sürüklendiğini ifade ederek, "Türkiye'de barış için bir şans ve yeni bir yaşam umudu doğmasını, birlikte ve eşitlik hukuku temelinde yaşamamızı birileri istemedi" dedi.

Bir süre önce olayların yaşandığı Orman Mahallesi'ni gezerek, vatandaşlarla görüşen Yüksekdağ ve beraberindekiler, taziye ziyaretinin ardından Şemdinli ilçesine hareket etti.

Son Güncelleme: 01.09.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.