11 Kasım 2015 Çarşamba 22:31
HDP Milletvekili Akdoğan Hakkari'deki izinsiz gösteriye katıldı

 

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Zeydan ve Irmak'ı ziyaretinin ardından Devlet Hastanesi Acil Servis önünde olaya ilişkin açıklama yaptı.

"Polislerin müdahalesinde milletvekilleri hedef gözeterek gaz bombalarıyla yaralandı" iddiasında bulunan Akdoğan, şunları söyledi:

"Zırhlı araçtan Abdullah Zeydan vekilimizin sol elinin üst tarafına doğrudan ateş ettiler. Elinde kırıklar oluştu. Dört hafta eli sargıda kalacak. Selma Irmak vekilimizin de sol kulağına küpenin olduğu yere yine hedef seçilerek gaz sıkıldı. Ona da 1 haftalık rapor verdiler. Her iki arkadaşımız tedavileri sonrası taburcu olmuşlardır. Biri 1 hafta, diğer arkadaşımız da 4 hafta iş göremez raporu almışlardır. Diğer taraftan 4 kişi gözaltına alınmış. Burada halkın iradesine gaz sıktılar."

Akdoğan, Zeydan ve Irmak'ın hastaneden ayrıldıktan sonra Yüksekova ilçesine gittiklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.11.2015 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.