04 Mayıs 2015 Pazartesi 20:03
Kaymakamı Koç, Irak heyetini kabul etti

HAKKARİ- Çukurca Kaymakamı Ünal Koç, Irak'tan gelen heyeti makamında kabul etti.

Duhok'a bağlı Amediye Kaymakamı Hüseyin Halit, Amediye Emniyet Müdürü Mehmet Abdullah Aziz, Amediye Asayiş Müdürü Halit Sağki, Habur Gümrük Müdürü Ferse Ali, Üzümlü Sınır Kapısı Müdürü Halit Abdal, Serzeri Asayiş Müdürü Gazi Alihan, Kanması Nahiyesi Müdürü Sami Uşan ve beraberindekiler, Kaymakam Koç'u ziyaret etti.

Burada düzenlenen toplantıda, iki ülke için de önemli olan Üzümlü Sınır Kapısı ile ikili ilişkiler görüşüldü.

Ziyaretle ilgili gazetecilere açıklama yapan Amediye İlçe Kaymakamı Hüseyin Halit, Kürt ve Türk kardeşliğinin önemine değinerek, iki ülke arasındaki ticaretin güçlenmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Kaymakam Koç'un daveti üzerine, ilişkilerin daha da ilerletilmesi için ilçeye geldiklerini bildiren Halit, "Çukurca'ya bağlı Üzümlü köyünde açılması beklenen sınır kapısıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kapının açılmasıyla ikili ilişkilerde olduğu gibi ticarette de bağlarımızın güçlenmesini istiyoruz" dedi.

Heyet, görüşmelerin ardından karayoluyla Irak'a döndü.

Kaymakamı Koç, Irak heyetini kabul etti

Kaymakamı Koç, Irak heyetini kabul etti

Kaymakamı Koç, Irak heyetini kabul etti

Son Güncelleme: 04.05.2015 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.