13 Kasım 2015 Cuma 14:08
Kendi Oyuncağını Kendin Yap Projesi

 

Etkinlik kapsamında, veliler beraberinde getirdikleri atık eşyalardan, çocuklarıyla oyuncak yaptı.

Çocukların sanatsal yönlerini geliştirmek ve el becerilerine katkıda bulunmak amacıyla etkinliği başlattıklarını bildiren Anaokulu Müdürü Cansu Altun, velilerin destek verdiği projenin büyük bir etkinliğe dönüştüğünü belirtti.

Okuldaki öğrencilerin oyuncaklarının eksik olduğunu ifade eden Altun, şöyle konuştu: 

"Miniklerimizin oyuncak eksiği vardı. Hatta bazı oyuncakları hiç yoktu. Öğretmenlerimiz de böyle bir etkinliği düşündü. Okul yönetimi olarak bizde destek verdik. Konuyu velilerimize anlatınca onlarda olumlu karşıladı. Velilerimiz çöp olarak nitelendirdiğiniz kola kutularını, kola şişelerini, kullanmadıkları boncukları, ipleri, boş kutu ve kumaşları getirdi. Burada onlara yardımcı olduk ve miniklerimize oyuncak yaptık. Etkinliğimiz amacına ulaştı. Okulumuz yeni olduğu için bazı eksikleri bulunuyor. Çocuklarımızın oyuncak eksiklerini gidermek için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz."

Son Güncelleme: 13.11.2015 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.