20 Nisan 2016 Çarşamba 14:58
Kosgeb'den, Hakkarili Gençlere 600 Bin Lira Hibe Desteği

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hakkari Müdürlüğü tarafından, Genç Girişimci Proje Desteği Değerlendirme toplantısı yapıldı.

KOSGEB İl Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya KOSGEB İl Müdürü Mustafa Koca, KOSGEB Van Müdürü Bilal Emre Yörük ve Siirt İl Müdürü Ömer Erkılıç katıldı.

Kurul tarafından yapılan proje değerlendirmeleri sonucu toplam 13 genç girişimci, 600 bin lira hibe desteği almaya hak kazandı.

Toplantının ardından değerlendirme kurulu, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taş, oda olarak KOSGEB'in yanında olduklarını ve kendilerine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Taş, proje değerlendirme toplantısının kentte genç girişimciler arasında büyük bir motivasyon etkisi yaratacağını belirterek, "13 yeni iş yerine 600 bin lira hibe desteği sağlandı. Kendilerine, Hakkarili genç girişimciler adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.04.2016 19:47
Anahtar Kelimeler:
HakkariKOSGEB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.