06 Nisan 2016 Çarşamba 16:33
Polis Eşlerinden Güvenlik Güçlerine Destek

Hakkari'de görev yapan polis eşlerinin hazırladığı yiyecek ve içecekler, Yüksekova ilçesindeki terör operasyonuna katılan güvenlik güçlerine yollandı.

İlçede, teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcıların imha edilmesi, çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması amacıyla başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" sürüyor.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis eşleri, Yüksekova ilçesinde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlara katılan asker ve polislerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek için yiyecekler hazırladı.

Hazırlanan simit, pasta, poğaça, kek, börek, tatlı ve lahmacun gibi yiyecekler, kolilerle Yüksekova ilçesine ulaştırılarak asker ve polislere dağıtıldı.

Son Güncelleme: 08.04.2016 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.