25 Kasım 2015 Çarşamba 15:40
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Süleyman Aksu

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Süleyman Aksu, görev yaptığı okulda anıldı.

Suruç ilçesinde 25 Temmuz'da düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Aksu için görev yaptığı Yüksekova Şemsettin Onay Anadolu Lisesi'nde anma töreni düzenlendi.

Aksu'nun hayattayken seslendirdiği şiirin okunmasıyla başlanan törende, öğrenciler ve Aksu'nun meslektaşları gözyaşı döktü.

Anma etkinliğinde konuşan okul öğretmeni Sezen Solhan, "Süleyman öğretmen, idealist ve azimli bir kişiliğe sahipti. Çok espriliydi. 25 yaşına öyle güzel şeyler sığdırdı ki, onu hiç tanımayanlar bile acısıyla kavruldu. Aramızda olmasa bile, bize yol göstermeye devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler Gününü Süleyman hocaya atfediyoruz" dedi.

Aksu'nun ailesinin de katıldığı tören slayt gösterisinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 04.09.2016 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.