Ağrı -1
kar yağışlı
02 Haziran 2015 Salı 16:19
Şemdinli'de dernek açılışı

HAKKARİ  - Şemdinli ilçesinde Tarihi Değerleri Koruma, Halk Oyunları, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği açıldı.

Derneğin tanıtımına Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Nahide Yıldız, HDP İlçe Eş Başkanı Galip Geylani, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Dernek kurucusu Kemal Gündüz, ilçenin tarihi, kültürel değerlerini, gelenek ve göreneklerini Türkiye ve dünyaya tanıtmak amacıyla dernek kurduklarını söyledi.

Gündüz, "Özellikle halk oyunlarımızın zenginliği ve çeşitliliği nedeniyle, bunları en iyi şekilde tanıtmak ve ilçemizi daha iyi sergilemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Derneği kurduğumuz için çok mutluyuz. İleri ki tarihlerde genel bir kongre yapıp yeni yönetim ile faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 02.06.2015 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.