26 Nisan 2015 Pazar 15:26
Şemdinli'de kadınlara yönelik sağlık semineri

HAKKARİ  - Şemdinli Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Nujin Kadın Yaşam Evi'nde, kadınlara yönelik "Yaşam ve kadın sağlığı" konulu seminer verildi.

İlçedeki kadınların ilgi gösterdiği seminerde, kadınlara anne ve çocuk sağlığı, aile planlaması, aile içi iletişim, sigaranın zararları, kadınların yaşadıkları sağlık sorunları ve ileride karşılaşabilecekleri hastalıkların önlenmesinde yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verildi. 

Etkinlikle ilgili bilgi veren Nujin Kadın Yaşam Evi çalışanlarından Zinnet Öpengin, kadınlara yardımcı olmak amacıyla bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Kadınlarımızın yaşadıkları sorunlara çözümler bulmanın yanında, onlara farklı bir pencere oluşturmak, çeşitli etkinlikler düzenleyerek, kadınlarımızı hem gündelik yaşamalarından uzaklaştırmayı hem de kaynaşmalarını sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Şemdinli'de kadınlara yönelik sağlık semineri

Şemdinli'de kadınlara yönelik sağlık semineri

Şemdinli'de kadınlara yönelik sağlık semineri

Son Güncelleme: 26.04.2015 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.