14 Mayıs 2016 Cumartesi 14:38
Şemdinli'de Kepçe Operatörlüğü Kursu

Şemdinli ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) tarafından açılan uygulamalı kepçe operatörlüğü kursu ilgi görüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan kurs öğretmeni Ramazan Kaçar, kurs kapsamında kursiyerlere hem teorik hem de pratik dersler verdiklerini söyledi.

Kurslar soncunda 100 öğrenciye kepçe operatörlüğü belgesi verdiklerini ifade eden Kaçar, "Kurslarımız Şemdinli Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Özel İdare Müdürlüğü arasında yapılan protokolle açıldı. Şimdiye kadar beş kurs açtık. Her kursta da 18-19 öğrenci vardı. Şu an devam eden kurslarımızda 40 öğrenci ders alıyor. Kursa olan talep oldukça fazladır. Biz de iyi bir hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Gençlerimize bu olanakları sağlayan yetkililerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Şemdinli'de Kepçe Operatörlüğü Kursu

Şemdinli'de Kepçe Operatörlüğü Kursu

Son Güncelleme: 14.05.2016 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.