15 Nisan 2015 Çarşamba 13:12
Şemdinli'de 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri

HAKKARİ - Şemdinli ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi. 

İlçe merkezindeki spor salonunda Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İlçe Müftüsü Muhammet Değirmenci bir konuşma yaptı. 

Konferansa katılan Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Halil Atalay, herkesin kardeş olduğunu ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesinin ümmet olarak herkesin görevi olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Peygamberimizin doğumu, dünyaya gelişi, peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Hz. Muhammed dinlerin özündeki evrensel mesaj olan sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın son temsilcisidir. Etrafına ışık saçan yüce bir kandil olan Peygamberimizi sevmek, imanımızın bir cüzü ve onun övülmüş ümmetinden olmanın bir gereğidir."

Müftülük tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle etkinlik sona erdi. 

Programa, Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk, Hakkari Müftüsü Faysal Geylani, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Akseki ve vatandaşlar katıldı. 

Şemdinli'de

Şemdinli'de

Şemdinli'de

Şemdinli'de

Son Güncelleme: 15.04.2015 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.