01 Ağustos 2016 Pazartesi 15:28
Şemdinli'de Üniversite Adaylarına Ücretsiz Rehberlik Hizmeti

 Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Halk Eğitim Merkezince üniversite adayları için ücretsiz rehberlik hizmeti verilecek.

Merkez binasında rehber öğretmenler tarafından ücretsiz verilen rehberlik hizmeti kapsamında öğrenciler üniversite ve bölümler hakkında bilgilendiriliyor.

Rehber Öğretmen Lokman Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, gönüllü olarak öğrencilere tercih konusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, amaçlarının öğrencilerin doğru tercih yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Üniversite sınavlarına giren öğrencilerin büyük emekler verdiğini kaydeden Tekin, "Yaklaşık bir yıl önce sınav maratonuna başlayan kardeşlerimiz, son aşamaya geldiler. Dershane, kurs ve denemelerle sınav maratonunu bitiren ve sınavlarda başarılı olan kardeşlerimiz, şimdi tercih yapma aşamasındalar. Elbette ki önceki aşamalar da önemliydi. Fakat bu tercih dönemini de basite almamak gerekir. Doğru tercih yapmak çok önemli. Çünkü birçok öğrenci yanlış tercih sonucu mağdur oluyor.'' diye konuştu.



 

Son Güncelleme: 01.08.2016 15:39
Anahtar Kelimeler:
ÜcretsizRehberlik Hizmeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.