24 Mayıs 2016 Salı 16:28
Tapu Ve Kadastro Teşkilatının 169. Yıl Dönümü

Van Tapu ve Kadastro 15. Bölge Müdürü Yücel Serdar, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 169. yıl dönümü nedeniyle Vali Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti.

Vali Canbolat, Serdar ve beraberindeki personelle sohbet ederek, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 169. yıl dönümünü kutladı.

Canbolat, Serdar'a Hakkari balı, Hakkari tanıtım kitapları ve Hakkarili Seyyid Taha Hazretleri'nin hayatı, tasavvufi yönü ve tesirlerini anlatan "Seyyid Taha-i Nehri" isimli kitabı hediye etti.

Bölge Müdürü Serdar da, teşkilatlarının 169. kuruluş yıl dönümü anısına Canbolat'a ''Tebessüm bedavadır, vereni üzmez, alanı mutlu eder'' temalı tablo, Kudüs Vilayeti Vakıfları Defteri ile kurumlarının tarihçesi ve hizmetleriyle ilgili kitap takdim etti.

Ziyarette Van Tapu ve Kadastro 15. Bölge Müdürü Yücel Serdar'a, Şube Müdürü Veysi Erdoğan, Hakkari Kadastro Müdürü Onur Sadioğlu ve Hakkari Tapu Müdürü Cumhur Ertunç da eşlik etti.
 

Son Güncelleme: 24.05.2016 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.