05 Nisan 2015 Pazar 20:11
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü

HAKKARİ  - Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bin 500 kişiye kavurma, pilav ve ayran ikram etti.

Vali Yakup Canbolat, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Hacı Sait Camisi önünde kazanların başına geçerek vatandaşlara pilav, kavurma ve ayran dağıttı.

Vali Canbolat, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, etkinliğe vatandaşlara ikramlarda bulunarak başladıklarını söyledi.

Önümüzdeki hafta değişik etkinliklerle polis haftasını kutlayacaklarını ifade eden Canbolat, "Emniyet, ülkemizde huzurun, güvenliğin ve kamu düzeninin tesisi noktasında görev yapan, can siperane ve fedakarlıkla çalışan bir teşkilatımız. Onların bu haftasını tebrik ediyoruz. Hafta dolayısıyla bugün vatandaşlarımızla da bir arada olmayı arzu ettik. Herkese afiyet olsun. İlgilerinden dolayı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yemek almak için uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar ve öğrenciler de emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 05.04.2015 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.