05 Kasım 2015 Perşembe 19:14
Vali Canbolat, Çukurca'da ziyareti

 

Canbolat, beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile ilçeye geldi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Mut, 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Cihat Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Kalaycı ve İlçe Emniyet Müdürü Cenk Akgün tarafından karşılanan Canbolat, ilk olarak 2. Hudut Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

Tuğgeneral Erdoğan'ı ziyaret eden Canbolat, daha sonra beraberindekilerle İlçe Kaymakamlığına geçti. Kaymakam Mut ile bir süre görüşen Canbolat, ilçenin sorunları ve yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Buradan Çukurca Devlet Hastanesi'ne geçerek incelemelerde bulunan Canbolat, çıkışta ilçeyi dolaşarak esnaflarla sohbet etti.

Ziyaretini İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'yla tamamlayan Canbolat, beraberindeki heyetle Hakkari’ye döndü.

Son Güncelleme: 05.11.2015 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.