10 Mart 2016 Perşembe 12:03
Vali Canbolat Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evini Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesine yapılan Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi'ni ziyaret etti.

Canbolat, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte Hakkarililerin hizmetine sunulan Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi'ni ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün bahçesinde yapılan parkın 1 milyon 200 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması itibariyle bu parkın adının Emir Sultan Parkı ve Hakkari Evi olduğunu ifade eden Canbolat, "Geçen sene yapımına başlanan bu parkımız kış sezonu itibariyle bitmişti. Kiralama usulüyle özel olarak işletilen olan bu parkımız inşallah Hakkari'mizin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunacak bir mekan olacaktır. Bu parkımız 2,5 dönüm arazi üzerine kurulu ve içerisinde de Hakkari evinin tipik özelliklerini yansıtan 2 katlı bir evimiz var. Burayı Hakkarili vatandaşlarımızın ve dışarıdan gelen misafirlerimizin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Hakkari’mize hayırlı ve güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesine de bu büyük katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İlimiz için de bir prestij yeri olduğunu düşünüyorum. Hakkarili vatandaşlarımız aileleriyle ve çocuklarıyla buraya gelebilir, gönül rahatlığıyla buradan hizmet alabilir, eğlenebilirler ve dinlenebilirler" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.