20 Mart 2015 Cuma 16:58
Vali Canbolat, öğrencilere kitap hediye etti

MALATYA (AA) - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, "Türkiye'nin 50 yılını ve Orta Doğu'nun geleceğini belirleyecek bir seçime yaklaşıyoruz" dedi.

HDP İl Başkanlığınca Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan miting alanında Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, polisler tarafından oluşturulan arama noktalarında üst araması yapıldıktan sonra alana alındı. Programa katılan Tan, nevruz ateşini yaktı.

Ateşin yakılmasının ardından konuşan Tan, Kürt'lerin sadece kendilerine değil, herkese demokrasi istediğini söyledi.

Tan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin 50 yılını ve Orta Doğu'nun geleceğini belirleyecek bir seçime yaklaşıyoruz. Biz burada sadece Kürt'lere demokrasi istemiyoruz. Sadece Kürt'lerin kendi haklarını alması için mücadele etmiyoruz. Biz herkese hak ve hukuk istiyoruz" dedi.

KonuşmaHAKKARİ (AA) - Vali Yakup Canbolat, Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti

Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile Sümbül Mahallesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Canbolat, Okul Müdürü Necati Öztunç, öğretmen ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Okul kütüphanesini ziyaret ettikten sonra sınıfları dolaşarak öğrencilere 2015 yılının "Bağımsızlık Kahramanı Mehmet Akif" yılı olması nedeniyle Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" isimli kitabını hediye eden Canbolat, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. ramına katılanlar dağıldı. 

 

 

vali-canbolat,-ogrencilere-kitap-hediye-etti.jpgvali-canbolat,-ogrencilere-kitap-hediye-etti-001.jpgvali-canbolat,-ogrencilere-kitap-hediye-etti-002.jpg

Son Güncelleme: 20.03.2015 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.