13 Kasım 2015 Cuma 10:01
Vali Canbolat sınır birlikleri ziyaretinde bulunud

 

Vali Canbolat, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile Dağlıca ve Aktütün Hudut Tabur Komutanlıklarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Dağlıca 6. Hudut Tabur Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Canbolat, burada yürütülen operasyonlar ve faaliyetlerle ilgili askeri yetkililerden bilgi aldı.

Terör örgütüne yönelik operasyonlara katılan askerlerle bir araya gelen Canbolat, gösterdikleri üstün başarıdan dolayı teşekkür etti.

Vali Canbolat ve beraberindekiler, daha sonra Dağlıca köyüne giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Buradan Aktütün 5. Hudut Tabur Komutanlığı’na geçen Canbolat, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Salnur ve Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer tarafından karşılandı.

Terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm personeli tebrik eden Vali Canbolat, ardından Mehmetçik ile birlikte öğle yemeği yedi.

Vali Canbolat ve beraberindekiler, akşam saatlerinde kente döndü.

Son Güncelleme: 13.11.2015 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.