08 Şubat 2016 Pazartesi 19:18
Vali Canbolat'an Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

  Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani'yle Durankaya Beldesi'ne gelen Canpolat, burada şehidin yakınları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Türk bayraklarının asıldığı Zeve Camisine geçen Canbolat ve beraberindekiler, şehidin babası Salih Özatak ile yakınlarına başsağlığı diledi.

Canpolat, Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasından sonra beldeden ayrıldı.

Son Güncelleme: 09.02.2016 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.