27 Mart 2016 Pazar 18:38
Vali Canpolat Kurtaran'a Başarı Belgesi Verdi

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Kurtaran onuruna yemek verdi.

Polis Evinde verilen veda yemeğinde konuşan Canbolat, Kurtaran ile birlikte çalıştıkları süre zarfında eğitim alanında ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Canbolat, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Kurtaran'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, Hakkari’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kurtaran ise, Hakkari’de çalışmaktan onur duyduğunu ifade ederek, "Bundan sonra da Sayın Valimden edindiğim tecrübeleri kamu hizmetinde ve yaşantımda devam ettirmek için çabalayacağım. İnşallah Cenab-ı Hak bize, devletimize, milletimize ve memleketimize hayırlı hizmetler nasip eder. Sayın Valimizin himayelerinde Hakkari'mizin eğitim alanındaki çok büyük sorunlarını asgariye indirdik. Eğitim alanında bizlere büyük destek veren Sayın valimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Konuşma sonrası Vali Canbolat, yaptığı hizmetler anısına Kurtaran’a başarı belgesi ve Hakkari yöresine ait el dokuması kilim ile plaket hediye etti.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Şahin, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yalçın Baysal ve kurum müdürleri de ilden ayrılacak olan Kurtaran'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, Vali Yardımcıları Hasan Ongu ve Bekir Abacı ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Canpolat, Kurtaran'a Başarı Belgesi Verdi

Vali Canpolat, Kurtaran'a Başarı Belgesi Verdi

Vali Canpolat, Kurtaran'a Başarı Belgesi Verdi

Vali Canpolat, Kurtaran'a Başarı Belgesi Verdi

Son Güncelleme: 28.03.2016 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.